Je financien als zzp er de baas - Boekhoudacademie
je financien als zzp er de baasje financien als zzp er de baas

Je financiën als ZZP’er de baas!

Van ZZP’er naar ZZFP’er

Wil jij ook:

  • Meer begrip en inzicht in je financiën
  • Weten waar je als (startende) ondernemer financieel aan toe bent
  • Zo min mogelijk betalen aan je boekhouder
  • Zoveel mogelijk tijd overhouden voor je vak
  • Weinig tijd kwijt zijn aan je administratie
  • Weten hoe je je geld slim kan verdelen

Wordt dan Zelfstandig Zonder Financiële Problemen! Bestel het boek voor slechts €12,50 en start vandaag nog.

Er komt veel bij het ondernemerschap kijken
Als ZZP’er heb je het best druk “in je eentje”. Naast je vak ben je vaak, onbewust, met geld bezig. Financiële zaken zoals genoeg overhouden om privé van te kunnen leven, de belastingen en de facturen op tijd betalen zijn belangrijk in je werkzaamheden als zelfstandig ondernemer. Maar niet alleen dat: ook een reserve opbouwen voor mindere tijden en je oude dag, daar moet je óók nog aan denken. Het valt niet altijd mee om dat allemaal in goede banen te leiden. Waarschijnlijk denk je dat zolang het bedrijf lekker loopt en er genoeg geld binnenkomt, er niets aan de hand is. Maar eigenlijk leef je van dag tot dag. Weet je wel waar je rekening mee moet houden? En wat je kan doen om uiteindelijk geld te besparen én te groeien, zowel als ondernemer en privé? Ik help je daar graag mee!

Toekomst
Wil je nu en in de toekomst een goed leven kunnen leiden? Dan moet je daar nu mee aan de slag.
In dit boek lees je hoe jij je financiën de baas wordt, voor nu én in de toekomst.

Hoe gaan we dat doen?
We laten je zien hoe je in het dagelijkse leven op een eenvoudige manier slim met je geld kunt omgaan. Een manier waarmee je ook automatisch spaart voor mindere tijden en je pensioen én waardoor je veel minder over geld hoeft na te denken.

Ken je cijfers
Om dit te bereiken is het belangrijk de cijfers van je bedrijf te kennen. Deze cijfers vind je in je boekhouding. Wellicht denk je nu “pff die boekhouding, daar heb ik geen zin in.” Maak je geen zorgen, je wordt géén boekhouder! We laten jou alleen zien wat voor jou belangrijk is en welke mogelijkheden er in jouw cijfers liggen.

Tips en weetjes voor ZZP’er
Verder vind je in het boek de belangrijke zaken die voor iedere ZZP’er handig is om te weten. Zo leer je wat een boekhouding is, hoe deze in elkaar zit en hoe je deze in zo min mogelijk tijd kunt bijhouden.

Als je alles gelezen hebt, zul je zien dat het 100% meevalt en dat het niet moeilijk is.

E-book of softcover
Via deze site kan je het e-book (.pdf) voor €12,50 (excl. btw) bestellen. Veel leesplezier en a-ha momenten gewenst!

je financien als zzp er de baas

Heb je liever een gedrukt exemplaar (€20,60 excl. btw)? Dan kan je bij Bol.com terecht.

Dit is belangrijk om te lezen voor elke ZZP’er

Een makkelijk leesbaar boek, waar heel simpel en duidelijk wordt beschreven waar je als ZZP’er allemaal tegen aan loopt op het gebied van administratie. Met veel tips hoe je kan zorgen dat je jouw financiën op orde krijgt en houdt.
Vooral het deel over de aparte rekeningen vond ik heel interessant. Ik heb direct een aantal rekeningen geopend en het werkt heel overzichtelijk.
Of je nu startende ZZP’er bent of al langere tijd als ZZP’er werkt. Je gaat er zeker een aantal hele nuttige tips in lezen.
Een aanrader dus.

Onmisbaar voor elke ZZP’er

Ik heb geen boekhoudkundige achtergrond, maar dit boek begrijp ik meteen. De uitleg is praktisch en eenvoudig toe te passen. Zeker een aanrader voor elke ZZP’er!

Handig boek

Ik overweeg ZZP’er te worden en had dit boek gekocht om meer te weten te komen hoe ik mijn financiën moet inregelen. Het boek is in spreektaal geschreven (alsof je in een dialoog met iemand zit) en heeft een eenvoudige opzet. Het is hierdoor makkelijk/snel door te lezen en de inhoud blijft hangen.
In de inleiding geeft men al aan dat men veel dingen zelf had kunnen bedenken. Ik kreeg ook vaak het “oh ja” gevoel bij het lezen en het idee dat ik het zelf had kunnen bedenken.
De praktische voorbeelden voor het uitleggen van boekhoudkundige principes & handig omgaan met geld vond ik prettig.
Voor mij geeft het boek een goede indruk wat er op mij afkomt als ZZP’er, hoe ik mijn zaken dien op te zetten en waar ik op moet letten.

Dit boek maakt financiële kost voor ZZP’er simpel en leuk

Dit boek maakt financiële kost voor ZZP’ers ongelofelijk simpel en leuk. Echt een bijzondere gave dat de schrijfsters het zo hebben kunnen opschrijven. Het leest lekker weg en leert je alles wat je moet weten over je geld,
je boekhouding en de financiële gezondheid van je bedrijf. Ben je ZZP’er dan is dit boek een must have!

Veel AHA-momenten!

Ik ben op de helft en het boek leest echt superfijn. Heb al heel wat ‘AHA’ – momentjes gehad tot nu toe!! Mijn complimenten!!