Belasting-proof boekhouden met D-Ly Boekhoudacademie
D-ly Boekhoudacademie_leert_jou_de_kosten_belasting-proof_boekhouden

de kosten

Belasting-proof boekhouden:

organiseert

D-Ly Boekhoudacademie

Zelf de basis van je boekhouding onder de knie, en daardoor:

 • Een lagere factuur van je boekhouder
 • Minder gedoe met de Belastingdienst
 • Geen afgekeurde bonnen en facturen meer
 • Sneller door je administratie heen
 • Inzicht in je financiën, zodat je weet wat goede keuzes voor jou zijn
 • Groeien als ondernemer (op basis van je cijfers)

Boekhouden! Worden je ogen al wat groter en je blik gespannen? Nergens voor nodig, want met deze training zet je de eerste stap naar een gemakkelijk bij te houden administratie, waar je nog lol in hebt ook. Grijp deze kans en loop voortaan fluitend door je cijfers heen!

Het doel van deze online training is het zelfstandig boekhouden en met name de verwerking van zakelijke kosten eenvoudiger, en daarmee ook leuker, maken. Als je het boekhouden snapt, krijg je niet alleen een kwalitatief betere administratie, maar ook inzicht in de financiële positie van je onderneming. Uiteindelijk kun je het succes van je bedrijf met de informatie van boekhouden sturen en met meer structuur je doelen behalen. Het wordt een plan van aanpak, in plaats van een maandelijkse last. D-Ly Boekhoudacademie begeleidt je stap voor stap.

Belasting-proof boekhouden begint bij de kosten.
D-Ly Boekhoudacademie helpt je verder.

Je bent zelfstandig ondernemer en je hebt kosten. Wettelijk ben je verplicht om deze kosten in jouw boekhouding te verwerken. Naar beste inzicht verwerk je de kosten in jouw administratie en toch sluipen er nog wel eens fouten in, zoals:

 • kosten die niet zakelijk zijn, maar toch zakelijk zijn opgenomen;
 • kosten die ontbreken (je weet niet dat deze kosten zakelijk geboekt kunnen worden);
 • inkomende facturen die niet voldoen aan de factuureisen;
 • ontbrekende facturen;
 • btw die niet correct uit de factuur gehaald wordt.

Is dit herkenbaar? Dan ben je op de juiste plek beland.

In de online training Belasting-proof Boekhouden leg ik, Daphne Lie van de D-Ly Boekhoudacademie, in begrijpelijke taal uit hoe je het verkeerd verwerken van kosten in je boekhouding kunt voorkomen.

We gaan kritisch kijken naar zakelijke kosten en alleen nog correcte inkoopfacturen en bonnen in je administratie te verwerken.

Leer_belasting-proof_de_kosten_boekhouden_met_D-Ly_Boekhoudacademie

D-Ly Boekhoudacademie gunt je de voordelen van foutloos kosten belasting-proof boekhouden.

Inzicht in cijfers brengt je verder
De juiste financiële beslissingen leiden ertoe dat je het leven kunt leiden zoals je dat voor ogen hebt. Maar hoe weet je wat de juiste beslissing is? En ben je eigenlijk wel op de hoogte van de fiscale mogelijkheden die er zijn? Heel veel ondernemers onderschatten hoe belangrijk het is om zelf in control te zijn over hun ondernemerschap. Hier hoort ook de financiële kant bij.

De boekhouding bevat een schatkist aan informatie, maar je moet wel even weten hoe je deze informatie inzet en waar je de informatie vindt. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met betrekking tot de financiën en belastingen van ondernemers, met deze ervaring help ik jou graag verder bij de financiële kant van jóúw onderneming.

Belasting-proof boekhouden: de kosten, train je online met D-Ly Boekhoudacademie.

Belasting-proof boekhouden: de kosten is een 2,5 uur durende interactieve online training. Er wordt niet alleen kennis gedeeld, maar ook actief geoefend door de deelnemers.

Het is van belang dat de opgedane boekhoudkundige kennis door de deelnemers meteen in praktijk kan worden gebracht. Na afloop ontvang je via e-mail een thuisopdracht en de hand-out van de training, hierdoor kan je er gelijk mee aan de slag!

Na de training heb je een sterk financieel fundament op basis waarvan jij beslissingen kan nemen: hierdoor heb jij de controle over jouw onderneming en kan je, zowel zakelijk als financieel, door met groeien.

D-Ly_Boekhoudacademie_voor_online_training_in_correct_boekhouden

Voor de kosten hoef je de training Belasting-proof boekhouden niet te laten.

deze verdien je uiteindelijk dubbel en dwars weer terug.
€ 149,- excl. btw

Ook al doe ik de boekhouding voor mijn onderneming niet helemaal zelf vind ik het toch belangrijk om te weten hoe de kosten goed in de boekhouding verwerkt worden. Het is daarom dat ik graag de training Belasting-proof boekhouden heb gevolgd.

De inhoud sloot naadloos aan op mijn behoeften en verwachtingen. Dit kwam vooral door eerst de duidelijke , gestructureerde en prettige uitleg, gevold door hele praktische opdrachten die we mochten uitvoeren. Daphne behandelde daarna de uitgevoerde opdrachten met ons deelnemers (slechts 4 cursisten, waardoor we allemaal onze vragen konden stellen) heel duidelijk en efficiënt waardoor het leerproces als vanzelf verliep. 

De in de training geïnvesteerde tijd ga ik in de directe toekomst in een veelvoud terug verdienen, waarmee het voor mij dus een perfecte tijdsinvestering was.  

Het was erg leerzame, maar ook leuke cursus. Het was erg fijn om de theorie te leren d.m.v. leuke, handige oefeningen. Hierdoor wordt de administratie erg leuk om te doen! Door het overleggen in groepjes tijdens de oefeningen leer je ook erg veel. Overal was het een zeer interessante cursus, ik zou hem zeker aanraden!

Een aanrader. Leerzame interactieve cursus. Heldere taal. Fijne afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen in groepjes.

Kleine groep en daardoor voor iedereen voldoende aandacht.