Belasting-proof boekhouden met D-Ly Boekhoudacademie
D-ly Boekhoudacademie_leert_jou_de_kosten_belasting-proof_boekhouden

de kosten

Belasting-proof boekhouden:

organiseert

D-Ly Boekhoudacademie

Boekhouden! Worden je ogen al wat groter en je blik gespannen? Nergens voor nodig, want met deze training zet je de eerste stap naar een gemakkelijk bij te houden administratie, waar je nog lol in hebt ook. Grijp deze kans en loop voortaan fluitend door je cijfers heen.

Het doel van deze online training is het zelfstandig boekhouden en met name de verwerking van zakelijke kosten eenvoudiger maken en daarmee ook leuker. Als je het boekhouden snapt, krijg je niet alleen een kwalitatief betere administratie, maar ook inzicht in de financiële positie van je onderneming. Uiteindelijk kun je het succes van je bedrijf met de informatie van boekhouden sturen en met meer structuur je doelen behalen. Dit is niet iets wat je zo onder de knie hebt. Je groeit erin en merkt steeds meer de voordelen van een correcte boekhouding. Het wordt een plan van aanpak in plaats van een maandelijkse last. D-Ly Boekhoudacademie begeleidt je stap voor stap. Vandaar deze online training, op weg naar een begrijpelijke boekhouding.

Belasting-proof boekhouden begint bij de kosten.
D-Ly Boekhoudacademie helpt je verder.

Je bent zelfstandig ondernemer en je hebt kosten. Wettelijk ben je verplicht om deze kosten in jouw boekhouding te verwerken. Naar beste inzicht verwerk je de kosten in jouw administratie en toch sluipen er nog wel eens fouten in, zoals:

 • kosten die niet zakelijk zijn, maar toch zakelijk zijn opgenomen;
 • kosten die ontbreken (je weet niet dat deze kosten zakelijk geboekt kunnen worden);
 • inkomende facturen die niet voldoen aan de factuureisen;
 • ontbrekende facturen;
 • btw die niet correct uit de factuur gehaald wordt.

Tijdens deze online training legt Daphne Lie van de D-Ly Boekhoudacademie in begrijpelijke taal uit hoe je het verkeerd verwerken van kosten in je boekhouding kunt voorkomen. Daphne leert je kritisch kijken naar zakelijke kosten en alleen nog correcte inkoopfacturen en bonnen in je administratie te verwerken. Je houdt daarbij de btw-spelregels voor inkomende facturen goed in de gaten. Na het volgen van deze online training Belasting-proof boekhouden, de kosten:

 • ken je de eisen van de Belastingdienst aan inkoopfacturen;
 • kun je de btw-percentages en veelvoorkomende btw-regels toepassen.
Leer_belasting-proof_de_kosten_boekhouden_met_D-Ly_Boekhoudacademie

D-Ly Boekhoudacademie gunt je de voordelen van foutloos kosten belasting-proof boekhouden.

Bespaar tijd, geld en energie door jouw zakelijke kosten foutloos te verwerken in jouw administratie. Door deze online training ben je kritischer welke bonnen en facturen je accepteert en verwerkt. Je past de btw-regels goed toe, waardoor na afloop van een jaar minder correcties worden gemaakt. Dit maakt jouw administratie belasting-proof en zorgt voor:

 • een wezenlijke tijdsbesparing voor degene die jouw administratie controleert;
 • geen afkeurde bonnen/facturen;
 • minder btw-correcties;
 • minder gezeur met de Belastingdienst;
 • een lagere factuur van je boekhouder.

Belasting-proof boekhouden: de kosten, train je online met D-Ly Boekhoudacademie.

Deze online training duurt ca. 2,5 uur en is interactief. Er wordt niet alleen kennis gedeeld, maar ook actief geoefend door de deelnemers. Het is van belang dat de opgedane boekhoudkundige kennis door de deelnemers meteen in praktijk kan worden gebracht. Na afloop ontvang je via e-mail een thuisopdracht en de hand-out van de training.

D-Ly_Boekhoudacademie_voor_online_training_in_correct_boekhouden

Voor de kosten hoef je de training Belasting-proof boekhouden niet te laten.

€ 149,- excl. btw

Ook al doe ik de boekhouding voor mijn onderneming niet helemaal zelf vind ik het toch belangrijk om te weten hoe de kosten goed in de boekhouding verwerkt worden. Het is daarom dat ik graag de training Belasting-proof boekhouden heb gevolgd.

De inhoud sloot naadloos aan op mijn behoeften en verwachtingen. Dit kwam vooral door eerst de duidelijke , gestructureerde en prettige uitleg, gevold door hele praktische opdrachten die we mochten uitvoeren. Daphne behandelde daarna de uitgevoerde opdrachten met ons deelnemers (slechts 4 cursisten, waardoor we allemaal onze vragen konden stellen) heel duidelijk en efficiënt waardoor het leerproces als vanzelf verliep. 

De in de training geïnvesteerde tijd ga ik in de directe toekomst in een veelvoud terug verdienen, waarmee het voor mij dus een perfecte tijdsinvestering was.  

Het was erg leerzame, maar ook leuke cursus. Het was erg fijn om de theorie te leren d.m.v. leuke, handige oefeningen. Hierdoor wordt de administratie erg leuk om te doen! Door het overleggen in groepjes tijdens de oefeningen leer je ook erg veel. Overal was het een zeer interessante cursus, ik zou hem zeker aanraden!

Een aanrader. Leerzame interactieve cursus. Heldere taal. Fijne afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen in groepjes.

Kleine groep en daardoor voor iedereen voldoende aandacht.

© Auteursrecht - Boekhoudacademie